Wietse Wolters collectie

We hebben zelf ook een lijn met sieraden ontworpen. De Wietse Wolters collectie. Een lijn met uiteenlopende ontwerpen, verschillende edelmetalen en stenen. Het zijn allemaal creaties van Wietse zelf.

De verschillende lijnen hebben allemaal hun eigen karakter. De lijn Chaos met haar sierlijke en speelse lijnen. Of de sieraden uit de collectie Flow met de kort op elkaar gezette diamanten. Wat het beeld geeft van één grote langwerpige diamant. Dan hebben we nog de kleurrijke Colors collectie met diverse edelstenen in bijzondere kleuren.

Dish

Hoe puur kan een ontwerp soms zijn… In de sieraden van de Dish collectie worden diverse edelstenen gebruikt zoals Tanzaniet, Diamant, Saffier, Tsavoriet en Aquamarijn. Uitgevoerd in 14- en 18krt goud en platina .

Tulp

Prachtig in hun eenvoud. Verkrijgbaar in de maten Small, Medium en Large. Glad en met bolletjes uitgevoerd in geel- en witgoud. Altijd met een edelsteen als ‘eyecatcher’. En ook prachtig te combineren tot een vrolijk ensemble.

Chaos

“Waar chaos georganiseerde chaos ontmoet”. Met deze gedachte zijn de ontwerpen van de Chaos collectie ontstaan. Een speels lijnenspel dat in diverse kleuren goud is uit te voeren. In één of meerdere banen is een aaneengesloten lijn van diamant (‘pavélijn’) mogelijk. Het ontwerp wordt in 14- en 18krt goud en platina uitgevoerd.

Six

De zes staat voor evenwicht en harmonie. Deze hanger is op meerdere manieren te dragen waardoor het altijd in harmonie met uw wensen zal zijn. Uitgevoerd in gouden en witgouden varianten met verschillende edelstenen en pavé gezette diamanten.

Flow

Een spannend ontwerp dat verloopt op elk punt van het sieraad, maar ondanks het verloop toch één geheel is. Dit ontwerp wordt uitgevoerd in 14- en 18krt goud en platina. Desgewenst kunnen één of twee bovenzijden van het sieraad met diamant dicht naast elkaar (pavé) aangebracht worden.

Colours

De sieraden uit de Colours collectie bestaan uit ontwerpen waarbij de ronde zettingen op een speelse wijze aan elkaar gezet zijn. Uitgevoerd in 14- en 18krt goud of platina waarbij diverse edelstenen gezet kunnen worden zoals Mandarijn granaat, Tanzaniet, Toermalijn, Saffier en Diamant.

Cup

Een collectie die haar naam eer aan doet. Sierlijke gebogen vormen in wit- of geelgoud met diamant.

Specials

Alle unieke sieraden uit het attelier van Wietse Wolters. Vaak staat de edelsteen centraal en is uniek in zijn soort.

Passie, creativiteit en vakmanschap.

Sieraden en horloges zijn persoonlijk en dragen vaak mooie herinneringen met zich mee. Dat maakt ons vak ook zo mooi. Mensen mogen helpen bij het vinden van een sieraad dat past bij hun wensen en smaak. Uit onze vaste merken of een sieraad dat we naar wens van de klant ontwerpen en maken.

Sieraden uit eigen atelier

Wietse Wolters

Share This