Onze winkel

Kennis, kunde en enthousiasme

 

Zoek ons op


Al sinds 1948…

…is Juwelier Wolters een begrip in Vleuten. Eerst als Edelsmid vanuit een het eigen huis en vanaf 1957 met de winkel aan de Pastor Ohllaan. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van deze prachtige juwelierszaak.

Nieuws

Horlogebatterij wissel

Horlogebatterij wissel

Horlogebatterij wissel Het wisselen van horlogebatterijen is secuur werk. Het openen van de kast vaak met hele kleine schroefjes, het openen van de batterijklem in het uurwerk, het testen of de batterij inderdaad leeg is. Hiervoor zijn veel verschillende...

Fromanteel horloges

Fromanteel horloges

Prachtige Fromanteel horloges – De horlogemaker uit Amsterdam heeft een prachtige collectie uurwerken. Van stijlvol traditioneel tot bijzonder en eigentijds. Bijvoorbeeld de nieuwste Aviator 01 of de prachtige Generation Big Day. De uitgebreide collectie banden maken...

Het belang van een taxatie

Het belang van een taxatie

Het belang van een taxatie – Ongemerkt verzamelt u een mooie collectie sieraden in uw leven. Sieraden die naast een emotionele waarde vaak ook een financiële waarde vertegenwoordigen. Met dat laatste bent u waarschijnlijk niet bezig maar toch is het goed om u daar...

Recent verbouwd

Onze winkel is recent helemaal verbouwd. Meer ruimte voor onze klanten, onze collectie en ons atelier. U bent van harte welkom. Voor een nieuw sieraad, een nieuw horloge maar ook voor een reparatie. We helpen u graag.

Over Wietse

Wietse Wolters is de derde generatie van de familie Wolters die het juweliersvak is ingegaan. Hij kreeg het ambacht met de paplepel ingegoten door zowel zijn grootvader als zijn vader.

Na de Vakschool in Schoonhoven werkte Wietse twee en een half jaar bij gerenommeerde ateliers in Londen en in Glasgow. Daarna keerde hij terug naar Vleuten. In 2007 nam hij met veel enthousiasme de zaak van zijn ouders over.

Wietse Wolters heeft een eigen sieradenlijn ontworpen. Hij maakt er exclusieve sieraden in beperkte series. Van uiterst ingetogen tot zeer uitbundige creaties. Dat gebeurt altijd met de hand, zijn vakmanschap maar vooral met zijn passie!

UITSLUITEND GEOPEND OP AFSPRAAK!

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag/donderdag: 9:00 – 18:00
Vrijdag: 9:00 – 20:00
Zaterdag: 9:00 – 17:00

Juwelier Wolters
Pastoor Ohllaan 9
3451CB  Vleuten
Telefoon: +31 (0)30 – 677 1338
E-mail: info@wietsewolters.nl

Share This