Onze winkel

Kennis, kunde en enthousiasme

 

Zoek ons op


Al sinds 1948…

…is Juwelier Wolters een begrip in Vleuten. Eerst als Edelsmid vanuit een het eigen huis en vanaf 1957 met de winkel aan de Pastor Ohllaan. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van deze prachtige juwelierszaak.

Voorjaarsfolder 2018

Voorjaarsfolder 2018 –   Onze voorjaarsfolder is uit. Acht pagina's met zomerse inspiratie.             .. HOME ONZE WINKEL ONZE COLLECTIE NIEUWS CONTACT Openingstijden Maandag: Gesloten Dinsdag/donderdag: 9:00 - 18:00 Vrijdag: 9:00 - 20:00 Zaterdag: 9:00 - 17:00...

Re-creation ring met gele saffier

Re-creation ring met gele saffier –   We hebben weer een juweel voor nu en de toekomst mogen maken. Mevrouw wilde iets speciaals met haar trouwring. Ze had ook nog een hanger met een gele saffier. De vraag was of we deze konden samenvoegen in een nieuwe ring die echt...

Malaya ring

Malaya ring – Een nieuwe creatie   Hij is in geel en witgoud uitgevoerd. Met in het midden een ovaal geslepen Malaya granaat. Om de steen hebben we een entourage van 18 diamanten gezet. De Malaya granaat wordt voornamelijk gevonden in Noord Tanzania en Zuid Kenia....

Recent verbouwd

Onze winkel is recent helemaal verbouwd. Meer ruimte voor onze klanten, onze collectie en ons atelier. U bent van harte welkom. Voor een nieuw sieraad, een nieuw horloge maar ook voor een reparatie. We helpen u graag.

Over Wietse

Wietse Wolters is de derde generatie van de familie Wolters die het juweliersvak is ingegaan. Hij kreeg het ambacht met de paplepel ingegoten door zowel zijn grootvader als zijn vader.

Na de Vakschool in Schoonhoven werkte Wietse twee en een half jaar bij gerenommeerde ateliers in Londen en in Glasgow. Daarna keerde hij terug naar Vleuten. In 2007 nam hij met veel enthousiasme de zaak van zijn ouders over.

Wietse Wolters heeft een eigen sieradenlijn ontworpen. Hij maakt er exclusieve sieraden in beperkte series. Van uiterst ingetogen tot zeer uitbundige creaties. Dat gebeurt altijd met de hand, zijn vakmanschap maar vooral met zijn passie!

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag/donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 20:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Juwelier Wolters • Pastoor Ohllaan 9 • 3451CB Vleuten
Telefoon: +31 (0)30 – 677 1338 • E-mail: info@wietsewolters.nl

website door Misc.

Share This