Malaya ring

Een nieuwe creatie

Hij is in geel en witgoud uitgevoerd. Met in het midden een ovaal geslepen Malaya granaat. Om de steen hebben we een entourage van 18 diamanten gezet.

De Malaya granaat wordt voornamelijk gevonden in Noord Tanzania en Zuid Kenia. Deze steensoort is zeer zeldzaam en heeft een prachtig leven in zich. Tijdens ons laatste bezoek aan de Inhorgenta beurs sprong hij er voor ons echt uit. Vanaf het eerste moment hadden we ideeën over de mogelijkheden.

De ring is gemaakt naar ons eigen ontwerp en speciaal ontworpen voor in de winkel. We krijgen namelijk steeds vaker de vraag of we onze eigen creaties ook in de winkel ‘op voorraad’ hebben. Sommige klanten vinden het makkelijker om uit een aantal reeds gemaakte modellen te kiezen.

De prijs van deze ring is 2.950,- euro.

Passie, creativiteit en vakmanschap.

Sieraden en horloges zijn persoonlijk en dragen vaak mooie herinneringen met zich mee. Dat maakt ons vak ook zo mooi. Mensen mogen helpen bij het vinden van een sieraad dat past bij hun wensen en smaak. Uit onze vaste merken of een sieraad dat we naar wens van de klant ontwerpen en maken.

Sieraden uit eigen atelier

Wietse Wolters

Share This