Angelique

 

‘Er is geen dag hetzelfde’

Al ruim 27 jaar mag ik dit prachtige werk doen. Waarvan nog maar kort bij Juwelier Wolters. Elke dag is anders. De diversiteit aan klanten maakt dit vak zo leuk. Het ene moment mag ik een jong stel helpen met het uitzoeken van trouwringen en even later help ik een klant met een nieuwe batterij voor zijn horloge. Al die verschillende mensen met hun verschillende wensen en vragen. Heerlijk.

Sieraden zijn heel bijzondere producten. Er zijn eigenlijk niet zoveel dingen te bedenken die zo’n mooie mix van emotie, herinneringen en duurzaamheid in zich hebben. En vooral het verschil in smaak maakt het helpen van mensen zo leuk.

Dat bijzondere geldt ook voor mijn collega’s. Stuk voor stuk leuke mensen die het team Wolters zo bijzonder maken. Mensen met passie voor het vak en een groot hart voor de klant. Ook dat maakt het werken hier zo leuk.

Mijn wens? Om nog een keer een beroemdheid te mogen helpen. Maar dan ook écht een beroemdheid!

Passie, creativiteit en vakmanschap.

Sieraden en horloges zijn persoonlijk en dragen vaak mooie herinneringen met zich mee. Dat maakt ons vak ook zo mooi. Mensen mogen helpen bij het vinden van een sieraad dat past bij hun wensen en smaak. Uit onze vaste merken of een sieraad dat we naar wens van de klant ontwerpen en maken.

Sieraden uit eigen atelier

Wietse Wolters

Share This