Arne

 

‘Van niets iets heel moois en persoonlijks maken’

Beginnen met letterlijk een leeg vel. In mijn geval een leeg scherm. Want ik ontwerp mijn sieraden graag op de computer in 3D. Dat is voor mij de uitdaging. Klanten geven vaak op hoofdlijnen hun ideeën en wensen aan. Dan is het de kunst en uitdaging om dat te vertalen naar een mooie tekening en uiteindelijk een sieraad.

Wellicht heeft u op onze website of Facebook pagina gezien hoe we van een eenvoudig staafje goud en enkele mooie stenen prachtige sieraden kunnen maken.

Het atelier, de gereedschappen en zeker de samenwerking met collega’s maken het mogelijk en leuk om dit met zoveel plezier te doen. Niet alleen voor de klant levert dat blijvende herinneringen op, ook voor mij. Bijvoorbeeld de keer dat ik voor een vriendenclub een speciaal sieraad mocht maken. De blijheid en dankbaarheid is iets wat ik niet snel vergeet.

Welk sieraad ik ooit nog zou willen maken? Iets bijzonders dat zichtbaar wordt gedragen in een film of serie. Bijvoorbeeld een serie als Game of Thrones.

Passie, creativiteit en vakmanschap.

Sieraden en horloges zijn persoonlijk en dragen vaak mooie herinneringen met zich mee. Dat maakt ons vak ook zo mooi. Mensen mogen helpen bij het vinden van een sieraad dat past bij hun wensen en smaak. Uit onze vaste merken of een sieraad dat we naar wens van de klant ontwerpen en maken.

Sieraden uit eigen atelier

Wietse Wolters

Share This