Katrien

 

Creativiteit en techniek heb ik altijd leuk gevonden en is van huis uit altijd gestimuleerd. Vanuit de drang om steeds nieuwe dingen te willen ontdekken en leren belandde ik in 2010 in Colombia waar ik mijn eerste sieraden maakte. Toen ik na 7 maanden weer thuis kwam van mijn reis wist ik dat ik goudsmid wilde worden en niet veel later vertrok ik naar Antwerpen om daar de vakopleiding te volgen.

Met deze keus ben ik nog steeds heel erg blij en ik voel me gezegend dat ik elke dag zo’n leuk werk mag doen. Het creëren van iets, een product in je handen geboren zien worden is iets wat ik enorm leuk vind. Dat veel juwelen een grote emotionele waarde hebben maakt het een mooi en waardevol vak.

Ik ben net begonnen in het team van Wolters en ik ben hier in een warm bad beland. Het mooie atelier en het leuke team maken dat ik elke dag vrolijk op mijn fiets spring richting Vleuten.

Mijn eerste werkgever heeft een kroon mogen ontwerpen, maken en overhandigen aan Koningin Maxima. Ooit zoiets doen voor Amalia zou natuurlijk het summum zijn.

Passie, creativiteit en vakmanschap.

Sieraden en horloges zijn persoonlijk en dragen vaak mooie herinneringen met zich mee. Dat maakt ons vak ook zo mooi. Mensen mogen helpen bij het vinden van een sieraad dat past bij hun wensen en smaak. Uit onze vaste merken of een sieraad dat we naar wens van de klant ontwerpen en maken.

Sieraden uit eigen atelier

Wietse Wolters

Share This