Laura

 

‘Op andere manieren speciale sieraden maken’

Het leuke aan dit vak is dat er verschillende manieren zijn om mooie en vooral persoonlijke sieraden te maken. We hebben een aantal merken in huis, zoals Jörg Heinz die sieraden heeft die je helemaal zelf kan samenstellen. Hele bijzondere snoeren en sluitingen die je in allerlei combinaties kan dragen. Het doet me altijd een groot plezier om samen met een klant het unieke halssieraad te vinden.

Kort voordat ik met Wietse trouwde in 2009, ben ik ook in de winkel begonnen. Zo heb ik aldoende het vak geleerd en werk ik dagelijks samen met dit leuke en gezellige team.

Ik heb de liefde voor stenen van kinds af aan meegekregen. Mijn vader was altijd bezig met mooie stenen. We gingen naar speciale beurzen om stenen te zoeken, die hij vervolgens ging slijpen, trommelen en polijsten om die vervolgens te verwerken in een hanger of een ring.

 

 

Passie, creativiteit en vakmanschap.

Sieraden en horloges zijn persoonlijk en dragen vaak mooie herinneringen met zich mee. Dat maakt ons vak ook zo mooi. Mensen mogen helpen bij het vinden van een sieraad dat past bij hun wensen en smaak. Uit onze vaste merken of een sieraad dat we naar wens van de klant ontwerpen en maken.

Sieraden uit eigen atelier

Wietse Wolters

Share This