Privacy verklaring Juwelier Wolters

Algemeen

Uw privacy is voor Juwelier Wolters van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Juwelier Wolters doen met de informatie die we van u hebben. Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met ons. De gegevens vindt u aan het einde van dit document.

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze Social Media diensten en de website. Met deze statistieken verbeteren we onze diensten en website. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen en u passende aanbiedingen te kunnen doen.  Uiteraard respecteren wij uw privacy te allen tijde. Wilt u dit niet, dan kunt u dit altijd aan ons melden. Hiervoor gebruiken wij, indien bekend en/of nodig, uw telefoonnummer, e-mailadres en naw-gegevens. Wij bewaren deze informatie maximaal zes maanden.

Contactformulier

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer (optioneel) en naw-gegevens (optioneel). Deze hebben wij nodig vanwege het contact met u. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Reclame

Wij willen u graag informatie sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij via Social Media en via email-nieuwsbrieven. Bezwaar maken tegen aanbiedingen via Social Media kunt u doen in de privacy instellingen van het betreffende Social Media platform. De aanbieder van het platform kan u daar uitleg over geven. U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen de ontvangst van de email-nieuwsbrieven. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. In onze website zijn Social Media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze platformen uw persoonsgegevens. Voor meer informatie daarover verwijzen we naar de betreffende beheerders.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Als u daarna onze website verder gebruikt, nemen wij aan dat u geen bezwaar hebt tegen de cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige functies van onze  website werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Bewaartermijn van cookies

De gegevens die we met de cookies verzamelen bewaren we maximaal zes maanden. De cookies op uw harde schijf blijven bestaan totdat u ze zelf verwijdert.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring en cookie-beleid

Wanneer de wetgeving of onze diensten veranderen passen wij ook de privacyverklaring en het cookiebeleid aan. Let dus altijd op de datum van dit document en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen. Controleer regelmatig onze website of er updates zijn.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Op basis van de AVG, heeft u een aantal rechten waarop u zich kunt beroepen bij de verwerking van uw persoonsgegevens. U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Let op dat u duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we de gegevens van de juiste persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Juwelier Wolters

Pastoor Ohllaan 9

3451 CB Vleuten

info@wietsewolters.nl

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag/donderdag: 9:00 – 18:00
Vrijdag: 9:00 – 20:00
Zaterdag: 9:00 – 17:00

In december elke maandag open van 12.00 - 18.00 uur

Juwelier Wolters
Pastoor Ohllaan 9
3451CB  Vleuten
Telefoon: +31 (0)30 – 677 1338
E-mail: info@wietsewolters.nl

Share This