Een prachtige combinatie

Laura’s armbandencombinatie

Met een prachtige Tahitiparel.

Laura draagt deze combinatie heel graag. Een klassieke geelgouden slavenband, een moderne eigentijdse bolletjesarmband €299,- gecombineerd met een armband van gefaceteerde labradoriet met een Tahitiparel €177,- .

En die Tahitiparel maakt het. Dit is een bijzondere zoutwaterparel, die pas sinds 1963 wordt gekweekt. Tahitiparels zijn vernoemd naar het eiland Tahiti in de Stille Oceaan waar deze oestersoort van oorsprong leeft. De parels groeien in de “pinctada Margeritafera“ oester, de zogenaamde “zwarte lip oester”. Ze zijn er in vele kleuren, maar altijd in donkere tinten, zoals aubergine, olijfgroen, mosgroen, zwart, bruin of grijs en altijd met het kenmerkende regenboogeffect van al deze kleuren samen in één parel.

Passie, creativiteit en vakmanschap.

Sieraden en horloges zijn persoonlijk en dragen vaak mooie herinneringen met zich mee. Dat maakt ons vak ook zo mooi. Mensen mogen helpen bij het vinden van een sieraad dat past bij hun wensen en smaak. Uit onze vaste merken of een sieraad dat we naar wens van de klant ontwerpen en maken.

Sieraden uit eigen atelier

Wietse Wolters

Share This